Första kvällen gick vi i fällan. En fryntlig inropare fyrade av ett bländande leende och fick oss att sätta oss på en restaurang med utomhusservering. Men turistmenyn var trist, absolut ingen finess. Så de andra kvällarna letade vi upp trattorior med högre kvalitet på maten och med omtänksam uppassning. Mat och dryck är viktiga ingredienser i reseupplevelsen.
2010-05-11
Tjugotusen steg under torsdagen
Första kvällen gick vi i fällan. En fryntlig inropare fyrade av ett bländande leende och fick oss att sätta oss på en restaurang med utomhusservering. Men turistmenyn var trist, absolut ingen finess. Så de andra kvällarna letade vi upp trattorior med högre kvalitet på maten och med omtänksam uppassning. Mat och dryck är viktiga ingredienser i reseupplevelsen.
Låter ljuvligt - kul att höra att ni haft en bra trip till Venedig. Fina bilder! Kram
SvaraRaderaU kan också tänka sig att hyra en lägenehet i Venedig en eller två månader. Venice, here we come!!
SvaraRaderaKram
PO66
Verkligen en underbar stad. Man kan ju inte gå riktigt vilse och bortom turistfällorna så är det ju så trevligt. Om du inte redan hittat Donna Leons deckare om kommisarie Brunetti så kan jag rekommendera dem. Roliga att läsa med eller utan stadskarta bredvid sig.
SvaraRaderaMiss Jones: Tack! Kram själv
SvaraRaderaPO66: Då kommer Maken och jag och hälsar på!
epsilon: Både PO66 och jag har just lånat Donna Leons böcker. Det bestämde vi när vi var i Venedig. Och kartan har jag bredvid mig. En annan trevlig bok om Venedig är "barnboken" Vendela i Venedig av Christina Björk.Den är underbar!