2016-02-22

After Work


Därborta mellan träden bakom dammen skymtar Solhem. Därifrån är det bara ett stenkast till "den lilla galliska byn", där vi bor. Vårt hus är det enda gula huset på gatan, men snart blir det åter rött. Sol, vind och vatten har gnagt på panelen och det är dags att byta. Herrgårdsgult byts ut mot stugrött.

För några dagar sedan var det tjejfest i en sportstuga. Vi tre värdinnor hade beordrat luva och raggsockor på och det hörsammades. En del blev lite osäkra på vad de skulle ha däremellan. Overall, glitterblus eller ingenting alls ....

Det vi tjejer har gemensamt är att vi alla jobbat eller jobbar på samma företag. Vi har alla gulsvarta hjärtan. Vi har blivit fler och fler på den årliga träffen och nästa gång hoppas jag att vi ska nå ännu fler med vår inbjudan. Det är så många jag vill träffa igen. Speciellt som jag lämnat arbetslivet bakom mig. Du som är ESAB-tjej och läser detta: Vill du vara med nästa gång, så hör av dig!


Idag har jag bytt ut vintergardinerna i sovrummet mot soliga, gula gardinfynd från Kupan. Där hittade vi också en skön böjträfåtölj i beige, en sådan där jag alltid har önskat mig. Vill du handla smart och med hjärtat - handla på Kupan!! Pengarna går direkt till de som bättre behöver dem.

Ha det så gott!1 kommentar:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...