2018-10-25

Hänt i veckan

Det har gått en dryg vecka sedan jag stack in huvudet här och sa hej. Men nu så, Hej på er!

Överst: Hoppfull knopp, oktoberfest med allsång, Nederst: några körövningar har det blivit i veckan, FN firades i lördags och i söndags var det Andrum med temat En utsträckt hand

Det har verkligen hänt mycket i naturen under de här dagarna. Löven trillar av i stora sjok och snart står alla grenar kala. Temperaturen har sjunkit ner mot nollan och vissa morgnar har det varit frost på gräsmattan. Det mörknar allt tidigare. Jag sliter med trädgården lite varje dag. Klipper ner humlen och plymspireorna, krafsar bort allt livskraftigt ogräs. De stora knopparna på rodedendron känns hoppingivande. De är beredda på en ny vår.

Igår tittade vi in till Tivedsbygdens konstförenings utställning på biblioteket. Mycket fint fanns det att titta på. Träffade bekanta, någon kom ända från La Stada, och jag gick där och skroderade så hon trodde att jag skötte om stället. Jag, en Messersmith!

Ikväll blir det "hallabaloo", Maken och jag ska gå på konsert och höra och se "Hits of the sexties" med några svenska legender från tiden det begav sig. Undrar om jag ska dra på mig V-jeansen?

Systrar i V-jeans: Lillasyster L, Maggan, pappa Olle, mamma Barbro och lillasyster S

1 kommentar:

avvilibber28 sa...

Spot on with this write-up, I actually think this web site wants far more consideration. I’ll in all probability be once more to read much more, thanks for that info. gsn casino slots

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...