2010-05-22

Cirkeln är sluten.

Våravslutningarna duggar tätt så här års. I torsdags var det dags att avsluta vår studiecirkel i FN-gruppen. Vi åkte på små vindlande grusvägar rakt ut i storskogen och hamnade till slut vid Sävsjöfallet.

I grillkåtan brann en eld i eldstaden. Vi bänkade oss runt om och lät oss väl smaka av goda snickarkorvar med Jonnys senap på.


Lite senare gick vi upp till Bagarstugan och där utspelades en hjärnornas kamp, eftersom K och B på sedvanligt sätt hade snickrat ihop varsin tipstolva. Ett av de fina priserna tillföll undertecknad. Jippeee!!

Vår eminente cirkelledare avtackades och sedan blev det fotografering på trappen. Jag fotade åt andra hållet, se bilden.

I helgen är vi hundvakter åt de italienska bröderna Leo och Angelo, det kommer att bli långa promenader med hundgodis i fickorna. Snart kommer även Örebroare på besök och så blir det medverkan i konfirmation i eftermiddag för min del. Så det är lite att stå i. Ännu har jag inte prickat av fönstertvätten som står där på min lista. Men det ska väl bli gjort också inom sinom tid.

Inga kommentarer:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...