2015-01-05

Ont i Hjärtat


Tänd ett ljus och låt det brinna...

Den här ljuslågan stirrade jag in i igår kväll och fascinerades av den vackra spetskragen som bildades av stearinet.

Maken och jag var hemma hos A i A-sund. Han har det så vackert omkring sig, avskalat, utsökt. A bjöd på säsongens sista glögg, en mycket god paj med sallad och så glass med varma blåbär. Mums.

Som avslutning på en eftermiddag/kväll med livade diskussioner, spelade vi traditionsenligt ett parti Alfapet, också det under muntert munhuggande. A vann knappt över Maken.

När vi kom hem till vårt egna tjäll, nåddes vi av meddelandet att Lilla Hjärtat var på väg till Västerås i ambulans tillsammans med sin pappa. Hon har haft hög feber i flera dagar och nu visade det sig att hon hade inflammation i ena njuren. USÖ hade inte plats för henne så det blev att transportera henne till nästa regionsjukhus. Nu får hon vård och pappa Joy säger att vi inte behöver oroa oss. Men det är klart, visst tänker man hela tiden på henne! Lilla Hjärtat!
I en sal på lasarettet, foto I Swenson

4 kommentarer:

Musikanta sa...

Förstår att du oroar dig! Tur att det finns sjukhus med duktiga läkare. Och antibiotika. Nästan ännu värre med barnbarn än med egna eftersom man inte kan göra någonting själv...
Kram från Ingrid som tänker på dig.

Maggan sa...

Tack, Ingrid! Jo, jag är tacksam över att det finns kompetent folk som tar hand om henne nu.
Kram

Angelica sa...

Så skönt att hon är väl omhändertagen! Förstår din oro, vårar referensramar har byggts på genom åren o det både skämmer och ger fördelar ibland! Tänker på dig/Kram Angelica

Maggan sa...

Tack och kram, Angelica!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...