2010-02-20

Hälsning från skottland

Nu är vi snart totalt insnöade. Tittar jag ut genom köksfönstret idag ser det ut så här. Jag lovade PO66 att visa hur det ser ut i den kalla Nord.
Sportlovsfirande O är på besök hos oss med sin moder, min kära syster S. Igår spelade vi bowling och idag skottar vi snö. Imorse, när jag skulle hämta in tidningen, fick jag nästan inte upp ytterdörren och snön kom in över skaften på mina röda kängor. Det var kallt för fossingarna. Jag skottade mig fram till brevlådan iförd morgonrock.
Vi hade tänkt ta en tur och hälsa på i La Stada, men det vore dumt att ge sig ut på vägarna om man inte alldeles måste. Imorgon åker Göteborgarna tillbaka hem igen, om bara tågen går.

Förkylningarna grasserar också. Unga familjen har varit hårt drabbad och Maken är också rejält förkyld, och nu verkar syster S också fått en släng. Ingen kul souvenir att ta med sig hem. Får se hur länge jag klarar mig. Peppar, peppar.

3 kommentarer:

Anonym sa...

Ja, usch vilken snöstorm! Ska det aldrig ta slut? Idag vill man helst sitta inne och kura. Har inte lust att åka till stallet! K-O offrar sej som tur är och åker ut och fodrar. Själv tänker jag ta en kort promenad med hundarna. Agnes längtar till Indien...
Hälsa så gott till S och O!
Kram/ Syster L

Anonym sa...

Hallå där,
Vilken vinter ni har i kalla Nord, vilka snöhögar. Vi lyssnar på svenska nyheter och förundras över skillnaderna, när vi ser ut över ett städsegrönt landskap (även om bergstopparna har en mössa av snö). Hoppas syster och systerson kommer hem som planerat!
Kram och hälsningar från oss båda,
PO66

Maggan sa...

Syster L: S och O hälsar tillbaka. Deras tåg är inställt men de ska ta nästa tåg istället. Får förmodligen klämmas in med skohorn.
PO66: Jag ska ta några nya bilder idag, det har kommit ännu mer snö i natt. Det ser osannolikt ut!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...