2010-06-06

Lilla K har blivit stora A

Min kära systerdotter har just fyllt 20 år och här är en intervju med henne. När hon tog studenten förra året uppmanade jag henne att se sig om i världen. Och det har hon gjort. Senaste "utflykten" gick till Indien och jag gissar att intrycken därifrån är många och överväldigande.

Min andra systers son, O, är också ute och reser. Han tillbringar några dagar i Verona. Att döma av meddelanden på Facebook har han det riktigt trevligt.

Det ska bli roligt att höra mina syskonbarn berätta om sina upplevelser. "Den som gör en resa, har något att berätta", som tysken säger.

3 kommentarer:

Anonym sa...

Tack, Maggan, för din kommentar! Jovisst, kan regnet ge en skönhetsupplevelse också. Ibland blir man lite rastlös, när man inte kan, läs vill, gå ut för det känns för blött. Då ta'r jag fram kameran och ser mig omkring i min närhet.
Jag har läst dina bloggar och tittat på dina fina kort. Dem kan verkligen njuta av.
Jag vill tala om för dig, jag har skrivit till dig förut, men jag kunde aldrig få iväg mina svar och kommentarer. Nu har jag ny dator men problemet kvarstår. Efter semestern...
Åker säkert omkring i Sverige på försommaren, sedan 1 vecka i Österlen mitt på högsommaren. Kanske en frankrikeresa i höst, som vi brukat göra. I år hade vi tänkt åka Loiredalen, med sina slott!
Hoppas vi hörs oftare, hälsa din trevlige man Charles och må gott.

Birgitta

Maggan sa...

Hej Birgitta!
Så roligt att få din hälsning. Ser fram emot att få följa med er till Österlen och Loiredalen.

Jag ska hälsa Charlie!

Vi hörs snart igen. Jag kikar in till dig på bloggen!

Maggan

Anonym sa...

Hej kära moster.
Jag hade det jättetrevligt i Verona och bodde hos en familj som var så snälla mot mig, att åka dit igen är ett måste!!

Jag vill också gratulera dig på din födelsedag och jag hoppas att vi ses snart.
Oscar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...