2010-11-14

Gubbröra och vildsvin

En gråmulen dag blev det, Fars Dag 2010. Men vad gör väl det när man kan fira dagen med Klanen.
Jag hade bokat bord på Norrqvarn, en mysig restaurang som drivs av unga entusiaster. Den ligger alldeles vid Göta Kanal, inte långt ifrån E20 och Lyrestad. En dag i somras var vi här för första gången och satt då ute vid kanalkanten och åt lunch, medan oxen Sixten drog runt på en vagnslass med barn. Nu fick vi av naturliga skäl sitta inomhus. Det var många som sökt sig hit och det är väl inte undra på. Det serverades jättegod mat, bl a gubbröra och vildsvin, av trevliga servitriser i en mysig miljö.Lilla hjärtat var med och åt pannkaka med vispgrädde och sylt. När hon tröttnat på det gick hon och jag en liten tur och fick syn på en liten "djake med vassa tänder".

Hemma har vi firat Maken som fyller pensionär imorgon. Min present var en mackapär som kan digitalisera LP-skivor, inköpt på Clas Ohlsson i onsdags kväll. Vi har drösvis med LP-skivor som vi inte kunnat lyssna på eftersom skivspelaren gått sönder för länge sedan. Så nu blir det nog rena rama nostalgitrippen några dagar och veckor fram över.

2 kommentarer:

Aurian sa...

Oj den mackapären ska nog jag också köpa innan jag gör mig av med alla LP skivor jag har mm. Skulle ju i o för sig vilja ha ngt som kan göra om alla kasettband jag har liggandes också.
En härlig dag / helg har du i alla fall haft och det tycker jag låter underbart!
Kram vännen!

epsilon sa...

Vilka trevliga ställen du hittar. Novemberdiset blir ju uthärdligare om man gör nåt roligt.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...