2010-11-01

Grattis, Lilla Hjärtat!

Idag fyller Farmors älskling, Lilla Hjärtat, 2 år! Två fantastiska år som inneburit så mycket glädje. Igår kunde vi samlas på eftermiddagen och fira henne. Precis som hon önskat hade pappa och mamma dekorerat våningen med ballonger och serpentiner. Roligast av alla presenter (som Farmor fick hjälpa till att öppna) var en tårta av trä i bitar som Moster Ninni köpt. Lilla Hjärtat "skar" med den lilla trätårtspaden och delade flitigt ut tårtbitar till höger och vänster.
Tidigare i helgen besökte vi Svägerska och Svåger i Uppsala. Svägerskan är en makalöst duktig matlagerska. Vi fick en underbar pumpasoppa t ex till lunch. Sedan tog vi bussen ner till stan och gick på körkonsert i Domkyrkan. Åh, vilka underbara klanger. Det här skulle Sune i sin himmel ha älskat.

På andra sidan Fyrisån gav hunden den lilla flickan en blick, innan han slurpade i sig lite vatten. - Är du också törstig? kanske han sa.

Men! Är det inte något bekant med den här hippin? Och med den här punktjejen?

Museumet bjöd på överraskningar på de olika våningarna. På en våning blev vi tonåringar på nytt. På den översta våningen visade man teaterutstyrslar från många olika pjäser.

Idag väckte Katten oss enligt sommartiden, hon har inte ställt om sin klocka än! Nu väntar en ny arbetsdag och en ny arbetsvecka.

4 kommentarer:

Aurian sa...

Men visst är det mysigt med småbarns födelsedagsfirande. Särskilt när man ser hur dom med glädje i ögonen öppnar paket efter paket.
Man blir liksom lika lycklig själv och fylls med beundran.
Bara att njuta så länge man får möjligheten att närvara.
Ha en underbar tid och vecka nu vännen!
KRAM

Maggan sa...

Aurian: Ja, jag håller med dig. Jag njuter av full drag. Ha det gott du också! Stor kram!

Smörblomman sa...

Ha ha vilka roliga bilder. Påminner mig om Mamma Mia när Meryl Streep får en flashback till 60-talet när hon ser "sina män". Stor kram till dig för din alltid lika mysiga blogg!/E

Maggan sa...

E: Ja, jag blir full i fniss när jag ser oss i tonårsutstyrseln. Tack för din rara kommentar och stor kram till dig också!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...