2011-05-25

FaraEn liten sväng ut i det gröna blev det ikväll för att plocka en bukett med liljekonvalj och viol.

I måndags kväll höll jag på att sätta kvällsteét i halsen. LokalTV visade ett inlägg från en förskola där en stor gren, tjock som en stam, blåst ner och skadat en liten flicka. Det var ju Lilla Hjärtats dagis! Hennes pappa lugnade mig med att det inte var någon fara med Lilla Hjärtat, men att en liten kompis blivit skadad. Inte så illa, trodde man vid det laget. Nu har flickan transporterats till Akademiska, eftersom det konstaterats en hjärnskada. Måtte det inte ha gett henne några bestående men!


Det har blåst ihållande i ett drygt dygn nu. Längtar efter lugnare väder.


Uppdatering: Lilla Hjärtats mamma berättade just att det nog i alla fall inte är några större fara med flickan. Hon får komma hem till Örebro imorgon.

3 kommentarer:

epsilon sa...

Förstår verkligen att ni blev uppskrämda. Hoppas att den lilla tösen inte får några men.

Maggan sa...

epsilon: Ja, det får vi hoppas. Det lät ganska hoppfullt igår när jag chattade med min svärdotter. Men när man ser den tjocka grenen, så blir man lite rädd.

Musikanta sa...

En olycka kan ju hända när och var som helst - otäckt när det drabbar barn på dagis. Mirren slog av en bit på en tand när hon ramlade mellan två stolar en gång! Sånt kan man ju inte förutse...
Skönt att höra att den lilla flicka verkar klara sig utan men i alla fall!
Kram!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...