2011-05-22

Vi roar oss på hemmaplan

På tisdag har det gått en vecka sedan vi kom hem från vår tripp till Pyrenéerna. Här var det också grönt och grannt, lite svalare dock. Syrener, hägg, liljekonvaljer blommar och sprider väldoft. Det har blivit en del aktiviteter hemma också, förutom jobbet då.

En trevlig våravslutning för FN-cirkeln höll vi i Tiveden. Vi började med korvgrillning i kolarkojan och sedan vidtog tipsfrågor och kaffe i Bakstugan. Vi hade en gäst med från Västkusten och han njöt av att få vara i storskogen. Min kompis C och jag brukar å andra sidan njuta i fulla drag när vi knallar omkring på hans västkustö. Ombyte förnöjer.

På fredagskvällen firades M, som just fyllt 75. Det blev utflykt till A-sund och besök på Café Källarvalvet, en gammal och kär tradition. Vi tog en liten tur ut på landsbygden också, medan solen rullade halmgul längs horisonten. Utsikten från Stora Hammarbron är fantastisk. Det är som att flyga.

Idag har vi haft fint besök. Lilla Hjärtat hjälpte mig att plantera minigladioulus i krukor. Hon älskar att jobba. Undrar hur länge det kommer att hålla i sig.


Före...

Pe passade på att bli friserad. Maken extraknäckade som frisör under lumpentiden, så han erbjöd sig att utan betalning korta Pes lockar. Resultatet blev väl bra?

Efter...

En riktig snygging, eller hur?


Nu väntar en ny arbetsvecka med nya utmaningar. Come on!

2 kommentarer:

PO66 sa...

Han ser lika charmig ut både före och efter klippningen. Kommer ihåg när jag såg honom första gången, en liten men lång och smal baby klädd i blått i mammas knä. Han charmade alla oss damar från din då f d arbetsplats med sitt glada leende.
Kram

epsilon sa...

Det finns ju så mycket att se även hos oss, vilket är lätt att glömma. Nu när nya askmoln breder ut sig får vi kanske hålla oss på hemmaplan ett tag.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...