2013-12-03

Hur står det till? Tackar som frågar!


En dryg vecka har gått sedan vi åter satte fötterna på fosterjorden. Det har varit en vecka full med aktiviteter och möten med människor.

På torsdagskvällen var det "tjejkväll" med ett helt gäng exkollegor. Det var mat, dryck, prat, skratt och tävlingar, där första pris var att anordna nästa tjejkväll.

I fredags kom min syssling som jag endast träffat en gång tidigare och då var jag femton år. Han liksom jag är intresserad av släktforskning. Nu begrundade vi lätt gulnade foton i gamla album för att utröna vilka de högtidligt uppställda personerna var.

I lördags kom Joy, Ani och Lilla Hjärtat. Den sistnämnda stannade kvar ända till söndag lunch. Här ovan ses hon iklädd några av mina halsband. Hon ville bli en bling-blingprinsessa.

A från A-sund dök också upp på lördagen och hade med sig en fin flaska vin till Maken. Han och Lilla Hjärtat kom mycket bra överens.

Igår hade jag en trevlig lunch med en vän och exkollega. Även om det går tid emellan, så är det bara att fortsätta samtalet där vi slutade sist.

Sedan har det varit körsång, släktforskning, styrelsemöte, julmarknad med FN-gruppen och Andrum med temat Förväntan. Plus att jag rustat lite inför advent med fönsterputsning, gardiner och ljus.

Lilla Hjärtat gav mig en puss och igår började det svida i halsen. Men jag motar dagisbacillerna med Kan Jang. Jag har inte tid att bli sjuk. Idag är det jobb på Kupan i nya lokaler för första gången, imorgon är det träning och julbord med gamla jobbgänget och på torsdag åker jag på retreat. Kan behövas?

Ha det gott!

3 kommentarer:

epsilon sa...

Vi var inne en sväng på julmarknaden men såg inte dig. Köpte iaf lotter av Alice men minns inte till vilket ändamål. Som tur var vann jag inget. En dörrkrans av Lions blev det också.

Maggan sa...

Alice stod för Lions också, så det var nog där ni köpte lotter. Det var första gången jag var på den julmarknaden och det var ju "knökafullt".

Anonym sa...

Goddag ! Jo jag tackar det har varit väldigt jäktigt här. Först så dog min riktige far dedan så dog en kompis till oss och till sist så bröt Lilly vänster överarm så här har det varit fart opp i taket må jag lova. Nu väntar jag på att få komma till tandläkaren och laga en tand. Ha det bra !

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...