2009-01-29

Jag veeet!!

Det är kul att blogga och att följa bloggar. På något sätt känns det som man är med på ett litet hörn i vardagslivet och att man har någon slags kontakt, fastän många mil eller fullchokat vardagsliv sätter hinder i vägen för fysisk kontakt. För mig känns det tryggt när jag läser att Miss Jones har det bra och vi liksom blinkar till varandra ibland.

Min yngsta syster L och min väninna Ch säger: Jag veeet! när jag försöker berätta något som hänt. Det har de läst på bloggen. Min andra syster S är "unplugged", så till henne skriver jag brev och får brev tillbaka, inte så dumt det heller. Härom sistens skickade hon en oljemålning på Isabelle och mig som hon målat från ett foto jag skickat.

Igår hamnade jag på vår fina bowlinghall två gånger. Dels lunchbowlade vi på avdelningen (jag kom sist igen!) och dels träffades Ch och jag över en kopp kaffe/ett glas vitt på kvällen. Det var så mysigt att träffa henne. Vi hade mycket att bubbla om, åtminstone Ch. Vad som hänt mig visste hon ju redan. - Jag veeet!!

1 kommentar:

Miss Jones sa...

Blink, blink!
:-)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...