2010-03-31

Folk i farten

Kors, vilket liv i sus och dus! Här sitter vi på lokal och har just ätit en födelsedagsmiddag. Sedan bar det av till Filmstaden. De yngre i sällskapet såg en actionfilm och vi gamlingar valde Änglavakt.
Idag har jag också förlustat mig! På lunchen bowlade avdelningen och jag kom som vanligt väldigt mycket sist. Klotet väljer antingen den vänstra eller den högra rännan.

Sedan susade jag in till La Stada och la mig i Åsas stol och fick en skön ansiktsbehandling. Hennes stora varghund Molly låg snällt och vilade i rummet intill och sa inte ett pip på hela tiden.

En snabb raid längs Drottninggatan resulterade i inköp av en lätt kappa, perfekt att ta med på resan. Kom att tänka på prasselkapporna vi bar på 60-talet, men de var inte fullt så tjusiga som den här.
På stans bästa café träffade jag Miss Jones och senare även hennes Mr C. Så roligt att ses igen! Även om vi har mycket kontakt genom våra bloggar så är det härligt att ses på riktigt.
Igår kväll, efter körövningen inför påsken, så uppgraderade jag frisyren. MP klippte, färgade och plattade till mig. Så här blev det.
Nu är det snart dags att krypa till sängs och fortsätta läsa i tegelstenen "Ett stråk av rött". Elisabeth George är väl detaljerad, tycker jag, men jag segar mig igenom boken, några sidor åt gången.
God natt!

2 kommentarer:

Anonym sa...

Vad fin du blev och vilken trevlig vecka du har haft! Det är verkligen fart och fläkt på dej! Om man jämför med mej iallafall, men nu har jag påsklov. Härligt!
Glad Påsk och ha en trevlig resa!
Vi ses och hörs. Kram/syster L

Maggan sa...

Tack, kära syster! Ja, vad skönt det är med lov och ledigt. Jag har tio dagar framför mig. Härligt!!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...