2010-03-13

Gott och blandat

Vi har pratat om det länge och idag blev det av: vi åt brunch på hotel Clarion. Maken och jag hade ärenden på stan först. Jag behövde få ögonen undersökta och sedan ett nytt lager av linser. En längre tid tyckte jag att närseendet hade blivit sämre och nu korrigerade optikern styrkan på båda linserna. Skönt att se klart igen.

Isabelle är riktigt världsvan, så liten hon är. Det är minsann inte första gången hon går på restaurang. Hon konverserade glatt, pekade ut Katt, Kaniin och Bäbi. Sedan nöp hon sig en skiva Ysst och sa Mmmm, mycket eftertryckligt.
Det här är hennes pappas två första tallrikar. Vi lät oss alltså väl smaka. Det var jättegott. Det enda jag saknade var lönnsirapen till plättarna.

Innan vi hamnade tillbaka i hemmets lugna vrå, så hann jag införskaffa en vårlig tröja och två toppar i matchande färger. Jag hade lite kvar på presentkortet jag fick i julklapp av snälle Maken. Jag blev sååå nöjd!

Imorgon ska jag hälsa på min lilla tant och jag tror att jag ska sno ihop en mjuk pepparkaka att ta med. Det är gott och lättuggat, bra när man inte har några egna tänder kvar.

När jag tittar i bloggen vad jag gjorde för ett år sedan, så ser jag att vi idkade svanspaning. Mängder av svanar hade kommit till sjön Tysslingen. I år får vi nog vänta lite till innan det blir dags med den vårliga upplevelsen.

2 kommentarer:

epsilon sa...

Vilken härlig dag!

ogge_96kl sa...

låter trevligt
hälsningar från S och O i Götet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...