2014-04-02

Vår i staden


Idag har jag lyxat till det i La Stada. Varghunden Mollys matte, som har salong mitt i stan, har gett mig en skön ansiktsbehandling och sedan fick mina fötter sig en omgång också. Så jag svävade ut på gatan på små moln.

När jag ändå var i stan passade jag på att titta in till optikern. Det började bli dags att beställa linser igen. Jag fick en grundlig undersökning också, eller grumlig kanske jag skulle säga. Högerögat är inte lika skarpt som det har varit.

Handlade lite i den röda handelsboden och så fönstershoppade jag utanför hattaffären. Viola skulle ha älskat den mössan och sjalen! Ser ni slottet som avspeglar sig i fönstret?

Hann precis tillbaka till bilen innan parkeringstiden hade gått ut. Förra gången satt en präktig böteslapp på rutan. På gräsmattan framför bilen trippade minsann ett litet vårtecken - min första sädesärla för i år!

2 kommentarer:

Musikanta sa...

Tur att du inte fick nya böter! Jag förstår inte varför man alltid tar till för lite - jag gör det i alla fall. Det är ungefär som i affären, man skriver upp en lista med varor och sen handlar man dubbelt så mycket.
Fina bilder du visar!
Kram från Ingrid

Maggan sa...

Hej Ingrid!
Förra gången jag fick böter var det inte tidsbrist. Jag ställde mig bakom en bil och hamnade till hälften utanför parkeringsrutan. Det var vinter och jag hade bråttom. 600 kr till ingen nytta!
Tar du tåget när du åker till Mälarhöjden? Jag skulle inte vilja köra bil i Stockholm.
Kram

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...