2014-06-24

Stackars mig!

Nu är det allt lite synd om mig! Igår eftermiddag blev jag attackerad av en armada av förkylningsbaciller, så nu är det inte mycket bevänt med mig. Har sovit bort mesta delen av denna sommardag och imorgon missar jag mitt uppdrag för Sommarkyrkan och en teaterresa.

Men på torsdag måste jag vara pigg igen, då ska jag resa med ESAB seniorerna med respektiven till Aeroseum och Göteborg.

Bilderna ovan är från midsommardagen, då sönerna och deras anhöriga kom över och åt födelsedagsmiddag med oss. Jag fick bland annat vackra gula rosor och en meter lång teckning gjord av Lilla Hjärtat, Pe och Em.

Nej, nu måste jag gå och vila igen. Febern rasar i min kropp!! (Det lät väl dramatiskt!)

På återseende!

6 kommentarer:

Första året i Hjo sa...

Oj då! Brukar själv ta en Chartreuse och det gör gott. Men frisk blir man inte.

Musikanta sa...

Så tråkigt att du missade både uppdrag och teaterresa. Men det är inte mycket att göra åt. Hoppas att febern går ner så att du kan följa med dina seniorkompisar till Göteborg. Krya på dig!
Kram

epsilon sa...

Stackars, stackars dig. Hoppas att vila och lämplig dryck i kombo snart får dig benen så att du inte missar allt det roliga.

Ina sa...

Krya på dig!

Isabelle skickar en kram till er båda genom rutan =)

Maggan sa...

Tack alla för era hälsningar! Tack vare dem drog sig förkylningen tillbaka och jag kände mig ganska OK på torsdag morgon. Så resan blev av.

Miss Jones sa...

Usch, tråkigt :-( Krya på dig! Kram

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...