2014-06-28

Underbart är kort


Det finns mycket att se och upptäcka även i närområdet. Några mil bort ligger söta lilla Nora, absolut värt ett besök. Det tyckte Maken, Pe, Em och jag och åkte dit igår eftermiddag, då regnet hängde i luften.

Vi började med lunch i grekisk tappning och fortsatte med att gå på skattjakt i Noras små butiker. Jag hittade en sommarutstyrsel till Viola på Villagatan, som ju ska gå på Rastpunktskalaset idag.

Sedan åkte vi Tre Sjöars Led och jag kan bara än en gång konstatera: Sverige är fantastiskt vackert.


Hos folket på Blomsterkullen blev det kaffe och rabarberpaj i köket. I trädgården blommade schersminbuskar och fläder för fullt. Vi hälsade på hästarna också innan det var dags att bryta upp. Underbart är kort.


Innan vi åkte ville jag bara ta en bild på huset med lilla syster L, Pe och Em på förstukvisten. Vad jag inte märkte var att svåger K-O stod i fönstret och bligade (bilden överst till höger vid pilen). Till vänster syns han tydligt. Klicka på collagen så syns de ännu tydligare.

Ha en fin lördag!

3 kommentarer:

Lena Lindgren sa...

Tack för besöket! Det var härligt att träffas, även om det var kort! Så roligt att träffa Pe och Em också! Kram/ Lillasyster L
P.S Fönstertittaren hälsar också! D.S

Musikanta sa...

Det finns mycket trevligt att se och göra på nära håll - det glömmer man bort ibland. Trevliga bilder!
Kram från Ingrid

Emma sa...

Tack Lena & Margareta för en mycket trevlig visit!

Margareta, såg dig minsann i tidningen idag. Kul! :-)

Kram

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...