2015-10-26

I helgen har vi firat


God morgon!

Long time no seeing!

Maken är just och byter till vinterdäck på bilverkstaden och snart är det min tur att åka dit med lilla Pärlan. Jag har precis skjutsat ner syster S och hennes stilige son O till stationen för att de skulle ta tåget ner till sitt i Götet.

Vi har haft en trevlig och innehållsrik helg tillsammans. På lördagen var de med och firade FN-dagen på Casselgården. Vi hade storfrämmande av Bengt Säve-Söderbergh, som har betytt mycket för demokratin speciellt i södra Afrika. Vi läser just hans bok Vår seger var också er under våra studiecirkelkvällar. Det var mycket intressant att lyssna till honom och han ingjöt hopp i oss. - Det är aldrig för sent att kämpa för det goda!

Igår, söndag, firade vi Lilla Hjärtat som fyller 7 år om några dagar. Vi sjöng för henne och uppvaktade med presenter, där hon satt i sin himmelssäng. Sedan mös vi i soffan med kaffe och dopp. Roligt för de unga vuxna att träffas också, liksom för syrran och mig.

Det har varit en helg med trevlig samvaro och goda samtal. (Och god mat: köttfärslimpa med ungsbakade rotfrukter på lördag och rödingfiléer med smarrig sås på söndag, om jag får skryta.)

Nu tar en ny vecka vid med nya upplevelser!

Ha det bra!

1 kommentar:

Andra året i Hjo sa...

Se där, det festas på röding på andra ställen än i Hjo. Gött!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...