2016-05-02

Idag skedde det!


Idag slog björkarna ut! Man kunde med blotta ögat se hur musöronen vecklade ut sig i den ljumma värmen. Efter att ha jobbat på Arkivet i några timmar framför våra datorer, kände vi för att vara ute i naturen istället, vi som är "friherrar" och nästan kan göra vad vi vill om dagarna. Nå ja...

Inspirerade av äldste sonen Joys utflykt till Trystorp igår, styrde vi kosan dit, vi också. Vi var nästan själva där i ekarnas sal. Ett gäng äldre damer var också på picknick och Bofinken Knut lät sig väl smaka av våra smulor. Maken hann få honom på kornet, medan mitt avtryckarfinger var för långsamt. Det gick bättre med en fjäril. Inte så konstigt för när jag tittade efter hemma på bilden, så var ena vingen skadad.

Vi åkte kringelikrokar på rena bonnlandet till Köpcentrumet, där vi växlade in en del pund inför den väntande Englandsresan.

Kvällen avslutades med FN-cirkeln som har Agenda 2030 som diskussionsämne, 17 viktiga mål som ska uppnås inom femton år. Vi beslutade att fråga vår kommun om hur de tänkt sig ta sig dit.

Tänt ljus vid fikastunden på Arkivet
"Förbanna inte mörkret. Tänd ett ljus istället!"

2 kommentarer:

epsilon sa...

En härlig tid nu och man kunde verkligen se björkarna slå ut.

Maggan sa...

epsilon: Det är fantastiskt! Bästa tiden på hela året, om man inte är pollenallergiker, förstås!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...