2011-03-19

Svart och vitt


Nu passar det. Nu ligger hon där ihoprullad och snusar igen, sedan hon med alla medel har fått upp Matte. Så här sitter man och begrundar livet en tidig lördagsmorgon i mars.

Veckan har varit mörk, men ändå vit. Oron för världshändelserna i Japan och i Nordafrika gnager. Tröttheten och oron ger sig till uttryck att jag när som helst får näsblod, som på körövningen i tisdags kväll. Massor med snö ramlade oombett och oönskat ner från himlen. Och till sist har vi tagit farväl av en fin och rar granne, som begravdes igår.

Det här blir inget "må-bra"-inlägg!

Veckan har också inneburit en massa aktiviteter, jobb åtta timmar om dagen och något varenda kväll:

Måndag:
Planering för Påskbasaren
Tisdag: Övning med kören
Onsdag: Föredrag om Sudan av valobservatör Robson, Föreläsningsföreningens sista programpunkt i vår
Torsdag: Studiecirkel med FN-föreningen

Fast igår kväll blev det en lugn kväll med räkor och vitt vin och slötittande på Så ska det låta och Skavlan.

Nu väntar en helg, lördag och söndag, som kommer att fyllas med innehåll. Solen lyser på de snötyngda grenarna i skogsdungen utanför. Kameran får kanske följa med ut idag.

Ha en skön helg!

4 kommentarer:

mossfolk sa...

Den lurvige är likadan. Han kämpar hårt för att få upp någon av oss. Faktum är att han närapå håller på att dö av kissnödighet och svält där runt sextiden. Efter morgonpromenad och frukost går han in och lägger sig och stiger helst inte upp före tolvtiden igen :)

Maggan sa...

Mossfolk: Ja, det är väl sådant man får ta som Matte. Fast det vore ju skönt med en sovmorgon någon gång. Klappa om Lurvig från mig!

Smörblomman sa...

Hoppas din helg blir lugn och skön i alla fall! Hoppas också att ni i kyrkokören får del av nya kantorn tror jag han skulle bli i Laxås församling: Mr Rönning. Fd Karlskoga församlings anställd. Helt suverän körledare som gjorde många bra saker med Österledens kyrka i Kga. Jag är lite avis på dig som kanske får stifta bekantskap med honom. Han verkar suverän! Kram/E

Maggan sa...

Smörblomman: Kul att du säger så om vår nye körledare. Har också hört mycket gott om honom via Janne, som jobbat med honom i Karlskoga. Ser fram emot att han kommer!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...