2011-06-14

En måndagkväll på Avenyn

Systersonen O går i musikklass och nu stundade den årliga sommarkonserten för skolan. Klart att moster Maggan ville vara med.

Det var lite stökigt på Avenyn i måndags kväll. Ridande poliser, polishelikopter, piketbussar och massor med tuffa poliser omringade en skränande hop som skrek: Hata Göteborg! Vi förstod snabbt att det rörde sig om den ädla sporten fotboll. Det, som för en lantis som mig framstod som rena rama kaoset, föranledde endast en mycket liten notis i tidningen: Ett tjugotal huliganer hade tagits om hand och allt hade gått bra.

Då var det skönare inne i Konserthuset. Inga huliganer, men massor med duktiga elever, talangfulla, glada, roliga, fina. Man kunde inte annat än imponeras. Jag ska försöka lägga in en liten videosnutt, så får ni höra!

Återkommer med nytt försök. Det första misslyckades.

3 kommentarer:

Musikanta sa...

Underbart att det fortfarande finns härliga och fina ungdomar. Men de som går i musikklass brukar ju vara speciellt rara och trevliga. Jag vet eftersom jag undervisat i musikklass i flera år.
Synd att det är så få pojkar som väljer musikklass...
Kram från Ingrid

epsilon sa...

Tänk så härligt att få delta.De allra flesta ungdomar är ju hur trevliga som helst men man blir ju skrämd av dem som anser att fotboll ger dem rätten att uppträda som "intelligensbefriade utan studieskulder" Citatet är lånat från Ralph Edström vid derbyt mellan MFF och HIF.

Lotta sa...

Jag kommer bara in som snabbast för att önska er en härlig midsommar.
Kramizzzar ifån oss här i Dingle

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...