2017-01-28

En liten bokslukare


Lilla Lila är och hälsar på hos farmor och farfar och världen är inte längre som den brukar. Hon har hunnit bli nio månader och är en nyfiken och aktiv tös, i full färd med att lära sig saker. På bilden ovan till höger botaniserar hon bland läseböckerna, farfars Läsebok för de små var en favorit men hon tycktes också föredra Svenska litterära sällskap. Vad månde det bliva?

Farmor och Lilla Lila tog en lång promenad i grådiset. Vi var nästan ensamma ute. Småfåglarna pep i björktopparna och en och annan kråka kraxade hest. Hemma slumrade hon tryggt i farmors famn medan Vinterstudion rullade på TV. Farfar och pappa Pe provade på spel i den nya biljardhallen och fick instruktioner av en riktig proffs.

Mamma Em är på styrelsemöte många mil här ifrån. Hon lämnade en så hjärtevärmande hälsning på kylskåpsdörren innan hon for:


God bless her!

Ja, så förflöt denna januarilördag ,,,

2 kommentarer:

Bloggblad sa...

Så härligt att få gosa med ett barnbarn! Jag får vänta till nästa lördag... Trots att Linköping inte är så långt borta, så blir det inte så ofta när pingistävlingar och annat tar mycket tid.

Maggan sa...

Bloggblad: Det är så kärt med barnbarn, i vilken ålder de än är i. Under dessa dagar inser jag vilket jobb det är att vara föräldrar till småbarn, kräver en massa energi. Vardagshjältar är de!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...