2018-01-18

Ännu mer snö


Idag var det redaktionsmöte på Casselgården. Vi planerar vårnumret av Bodarne-Magazinet. Efteråt tog jag ett varv i kyrkparken. Jisses vad vackert! De höga, gamla träden är översållade av snökristaller. Intill kyrkväggen hade en fågel stått och trampat och gjort tydliga avtryck, riktiga kråksparkar.


Jag gick ut i god tid innan mötet för att skotta fram bilen, men det var ändå knappt att jag hann. Man skulle ha haft en sådan där bil som ruskar på sig, som den i TV-reklamen.

Foto: Marianne Holmström

Igår kväll bjöd Marianne Holmström och Föreläsningsföreningen på en resa till Yellowstone. Så bekvämt att kunna sitta i hörsalen i Laxå och färdas tvärs över jordklotet och gå på upptäcktsfärd bland bufflar och björnar i ett hisnande vackert landskap med gejsrar, glödande aspskogar, heta källor, mäktiga snöklädda berg och vattenfall. Marianne visade sina fantastiska bilder från den tio dagars fotoresa hon gjorde i höstas. Hon är suverän med sin kamera! På söndag den 21 januari kl 19:00 sänder TV2 en dokumentär från Yellowstone. Det får vi inte missa!


Inga kommentarer:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...