2009-09-29

Girls just want to have fun

Är inte den här bilden lite söt? Jag hittade den som vykort i Tyskland och skickade den till en vän som jag förstod skulle gilla den. Men så letade jag på nätet och där dök den också upp.

Är vi så lättroade, vi kvinnor, att det räcker att hoppa upp på en gunghäst och stoppa i ett mynt? Nja, kanske inte riktigt. Äventyr kan betyda så mycket. Det som är äventyr för mig är nog inte det för dig. Fast det är nog bara nyttigt att utmana sig själv lite granna.

Min vän A har fasat för bilåkning på höga höjder. Serpentinvägar var det absolut värsta hon visste. Skräcken paralyserade henne totalt. Men min modiga vän tog hjälp av KBT och tränade sig till att våga mer och mer. Nu fixar hon de brantaste och kurvigaste vägarna.

Själv har jag, som underrubriken på min blogg säger, alltid varit nyfiken på livet och jag har inte varit rädd för förändringar. Men naturligtvis har även jag rädslor som hämmar mig. Ju äldre jag blivit, desto mer uppskattar jag hemmets lugna vrå och lite av den "grå" vardagen. Men då och då måste man bryta av lunken och låta det glimta till av äventyr. "Girls just want to have fun."

Inga kommentarer:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...