2009-11-15

Stjärna på slottet och familjesöndag

Go´kväll!

Nu är jag här igen. Ni kanske undrar var jag har blivit av, men jag har varit på kurs i några dagar på det här pampiga stället, Stjärnholms slott, nära Oxelösund. Jag bodde i en flygelbyggnad i ett vackert rum med lindblomsgröna möbler. Förutom att umgås med trevliga kurskamrater och lyssna på intressanta teoripass, så har vi ätit så gott i tid och otid. Det var italiensk tallrik, fisk, blåbärspaj, nybakade kardemummabullar, Skagen-toast, biff, jordärtssoppa, franska ostar ...
Idag är det Makens födelsedag. Isabelle och jag hjälptes åt att fira honom på morgonen och sedan dök sönerna upp till lunch och så fortsatte vi firandet. Tyvärr var söta svärdottern krasslig, så hon kunde inte komma med.

Nu har lugnet lägrat sig över huset igen och jag börjar så smått ladda för en ny vecka.
Ha det bra, ni alla där ute!

2 kommentarer:

Mimmi sa...

Första gången jag hamnade på din blogg! ...Läste om Sekretarskolan....själv gick jag där -73 vår o höst termin.
Me ninnan det var jag i Lausanne ht -71 och vt 72 så vi kanske sågs :-) Jag jobbade som aupair ..
Det sista jag kommer ihåg som jag sett om skolan var ang anmälningar m m .....för igentligen var det en rätt lustig institution....speciellt i Lausanne.

Maggan sa...

Hej Mimmi!
Kul att du tittade in. Ja, jag håller med. Rektorn lät tidningen i Lausanne skriva om oss för att försöka få bort vårt dåliga rykte!! Vi skulle vara tacksamma för det, sa hon. Jag har artikeln kvar.
Hör gärna av dig igen!
Maggan

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...