2010-09-15

Skilda världar

Idag kom det ett vykort från solen. Det är vännen I och hennes M som är på semester i södra Frankrike. De bilar runt och har bland annat besökt lilleputtlandet Andorra.

Sedan får vi kontinuerligt hälsningar och bilder från en resa från andra sidan jordklotet, där U och A tar sig fram i flodbåtar och på djungelstigar. Ena dagen sitter de i långhus med den lokale hövdingen och är med om offerriter, den andra dagen befinner de sig mitt i en hektisk storstad och ser myllret från ovan från 280 m högt torn. Ryyys. Jag får svindel bara jag tittar på bilden.

Det är roligt att få hälsningar, speciellt som om jag nu ligger för ankar i höstens första influensa. Fick gå hem från jobbet igår med feber och hosta och ont i bröstet. Jag har mest slumrat och läst lite sedan dess.

Arbetskamraten T, som precis blivit mormor, föreslog att jag skulle pigga upp mig med en äggtoddy. Ingredienserna finns hemma, så det kanske det kan bli framåt kvällskvisten.

Nej, jag ska ta och vila lite till. Ha det bra, alla ni därute!

7 kommentarer:

Lisan sa...

Tråkigt med din influensa! Hoppas den går över riktigt fort!

Miss Jones sa...

Hoppas bacillen ger sig av snart och att du friskar på dig. Kram

Ps. Nu smakar allt som vanligt igen!

Maggan sa...

Lisan: Tack, det hoppas jag med för det här är inte kul.

Miss Jones: Tack, tack. Jag fick tillbaka smaklökarna efter en vecka! Men nu smakar inget i alla fall.

Anonym sa...

Krya på dig, har saknat din blogg några dagar.

//ih

Maggan sa...

ih: Tack! Det är också gott att veta att det är någon som saknar mina blogginlägg om det går ett tag mellan varven.

Anonym sa...

Hallå där, tråkigt att höra att du ligger för ankar! Du skulle vara med oss här i värmen och sitta under halmtaket vid det azublå vattnet i stället. Hoppas du kryar på dig snabbt, sänder våra bästa solvarma hälsningar.
Kram från oss båda,
A

Maggan sa...

A: Det låter så skönt det där med azurblått vatten och sol. Du får njuta åt mig med, som jag skrev i min kommentar i Resedagboken. Nu ska jag ge mig av till Vårdcentralen och se om jag ska ha penecillin. Maken insisterar!
Kram

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...