2011-01-02

Fånga dagen

Fånga dagen, det var det vi gjorde idag. Vi packade ryggsäcken med termos och bullar, hämtade våra kameror och gav oss ut i det vita. Många småvägar var inte plogade, så vi åkte lite på måfå. Trots att snön rutschat av grenarna på träden tack vare mildvädret på nyårsnatten, så var det ändå hänförande vackert.


Vi stannade till vid Revelbadet, vid Kullängsstugan, vid Getaryggen och vid Tiveds Kyrka i Sannerud. Vid Häggeboda passerade vi en glad skidåkare i röd toppluva. Det var min arbetskamrat AO som var ute i spåret.


God fortsättning på det nya året!Dagen idag:
... gick solen upp kl 08.51 och ner kl 15.15

8 kommentarer:

Anonym sa...

Vilka vackra vinterbilder, en så typisk kall och klar januarisöndag (även med plusgrader)! Men så främmande för våra ögon just nu. Vi var också ute och gick idag, solen sken och det var 16 gr varmt så jackorna åkte av. Mimosaknopparna börjar skifta i gult och lammen ute på ängarna var helt nyfödda och tog stapplande, osäkra steg när de försökte sig på att gå. Vi blev stående länge för att titta på dem. Till råga på allt mötte vi också en 2 månader gammal hundvalp som var helt bedårande. Åh vad lockande det är att skaffa en men U stretar emot än så länge.....
Kram
PO66

Maggan sa...

Tänk mimosaknoppar och lammungar - det låter underbart!

Endera dagen får du din lilla hundvalp!

Kram, Maggan

Smörblomman sa...

Härliga bilder! Du har så rätt; man ska fånga dagen! Kram/E

Anonym sa...

Härliga vinterbilder!
Jag och K-O var ute på en ridtur i skogen och pulsade i snön. Jag hade tagit med mig kameran, men när jag skulle ta en bild var det slut på batteriet...Typiskt! Vi får spara den härliga bilden i minnet istället.
Kram/Lillasyster L

Lisan sa...

Vilken härlig dag ni verkar ha haft! Jag är riktigt avundsjuk, men ska inte klaga för jag har i alla fall ätit en god middag hos sonen och hans fru.

Aurian sa...

God fortsättning vännen.
Som vanligt lika uppmuntrande och trevligt att läsa din blogg.
Underbara bilder och en härlig årssammanfattning.
Ska bli helt underbart att få börja ett nytt år med nya utmaningar.

Var rädd om dig och vi ses /hörs!
KRAM

epsilon sa...

Vackra bilder på den härliga vintern. God fortsättning!

sasfoto sa...

Kanonfint collage av vinterbilder. Det gäller att ta vara på sådana dagar.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...