2011-01-08

Stött guldkant

God morgon!

Väcktes av väckarklockekatten igen. Aldrig får man sovmorgon! Och egentligen är hon inte hungrig eller behöver gå ut. Hon vill bara ha sällskap.

Nu på morgonen har jag beställt en resa för Maken och mig i maj månad. Då ska vi besöka våra vänner i Körsbärsdalen igen. Det är skönt att ha något sådant att tänka på när vintermörkret härskar.

Igår hälsade jag på Min Lilla Tant. Jag åkte på dåligt plogade vägar. Så länge jag höll mig i de uppkörda bilspåren gick det bra, men råkade man komma vid sidan om så krängde bilen. Jag hade med mig en liten kartong från vårt konditori med två smarriga Budapestbakelser i. Bakelserna klarade bilfärden ganska bra, bara den ena blev lite kantstött.

Min Lilla Tant blev glatt överraskad över att jag kom och vi fick en trevlig stund med prat och skratt. Jag är så glad över att hon får så fin tillsyn nu av personalen på äldreboendet. De är rara och omtänksamma och Min Lilla Tant verkar både lugnare och nöjdare än tidigare.

Ha en riktigt skön helg, så hörs vi snart igen!

1 kommentar:

Anonym sa...

Skall bli så roligt när ni kommer hit, aktivitetsplanering pågår och Bethmale/Lourdes/Cirque de Gavarnie ligger högst på listan!

Jättevacker bild!!

Kram
PO66

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...