2009-03-19

Sedan sist

Speglingar i ån. Sett under lunchpromenaden.
Det är mycket nu. Jag hinner inte med. Det är så mycket jag vill göra och uppleva. Bloggen vill jag också hinna med, men det kan bli långa uppehåll emellanåt.

I söndagskväll, efter svanspaning, gick vi på bio och såg Hämden. Undrar just om det var Elisabeth som skymtade fram som statist i Ystad?

I måndags jobbade jag hela dagen och på kvällen var jag en av fyra som anordnade en samtalskväll på församlingshemmet. Vi fyra ingår i ett projekt tillsammans med församlingar i Stockholms och Strängnäs stift och den här kvällen var hemläxan till nästa projektseminarium i slutet av april. Det kom 20 personer och vi hade en mycket givande och trevlig kväll.

Tisdagen bestod av 8 timmars arbetsdag och sedan körövning på kvällen. Vi övar inför en körkonsert på söndag.
Solglitter i ankdammen.

onsdag jobbade jag hela dagen och på kvällen åkte jag och Maken 6 mil till Staden för att mammografera mig. Träffade fullt av kvinnor från trakterna häromkring i väntrummet. Efter att ha blivit rådbråkad och klämd från alla håll, gick vi på bio igen. Nu såg vi eposet Australia med Nicole Kidman i den ena huvudrollen. Den ska man absolut se i storformat. Röda sandöknar, väldiga boskapshjordar, klippor. Mycket klyschor var det dock. Blev full i skratt när vackre mannen duschade sig kråmande i naturen framför en storögd Kidman. Den där scenen var tagen från Lady Chatterleys älskare, säkert!

Idag torsdag: Jobb hela dagen, lunchpromenad i solen och sedan FN-föreningens studiecirkel på kvällen med tipstolva, Tibet-information och mycket glad samvaro.Stilla flyter ån, brun av humus från skogen. Härifrån togs dricksvattnet till vårt samhälle en gång.
På studiecirkeln ikväll berättade jag hur det var när jag skulle bli chefens ansikte utåt. Den historian skall ni får höra snart.

Sköt om er!

2 kommentarer:

Anonym sa...

Vilka härliga bilder du tar Maggan! Kram/E

Maggan sa...

E: Kul att du klurade ut hur du kommenterar på blogger. Vi ses på torsdag, Du är hjärtinnerligen välkommen!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...