2009-03-13

Fotoutmaning antagen - Portar nära och fjärran

Christina på Stribergs Station och andra bloggare har gjort ett upprop till idag lördag. Fota och visa sju portar på din blogg. Här är mina. Först några från mina hemtrakter:
Entrén till Laxå Herrgård, platsen för åtskilliga födelsedagsfester, fotad 13 mars -09:
Porten till Ramundeboda Kyrka, fotot taget på nyårsdagen i år:Porla Kapell den 6 juni, högtidligt firande av nationaldagen.Stenmagasinet till Lassåna Herrgård, fotad fredag den 13 mars 2009:Den vackra gamla Kullängsstugan en solig vinterdag i år.Sedan två pampiga portar från "utlandet": Först portalen till Milanos berömda galleria fotad en februaridag för några år sedan.
Sedan en port i Prag från augusti 2008. Den ledde till ett erotiskt museum, men vi gick aldrig in genom den porten.Jag siktar på att bli den första som bloggar om portar. Om åtta minuter är klockan midnatt och då trycker jag på publicera.

God Natt!

5 kommentarer:

londongirl sa...

Härligt inlägg! Ja du var helt klart först! :-)

Mina portar kommer inte förrän senare idag.

// Lisbeth

Monet sa...

Oh, vilka vackra portar. Och nog var du först alltid. Mina ligger ute nu, en svensk-fransk blandning!

Gabrielle sa...

Vilken härlig blandning! På trätrappen till Kullängsstugan skulle jag vilja sitta en sån där solig vinterdag. Kanske och äta en apelsin eller ha lite varm choklad med i en termos och ta mig en klunk. Och porten till det erotiska museet skulle jag nog inte bara titta på utan kliva in genom också... nyfiken i en strut :)

Jag har lagt ut ett gäng portar hos mig också nu.

Evas blogg sa...

Vilka vackra portar! Så varierande men ändå är alla så vackra, på sitt sätt.

ab sa...

Vilken variation!

Jag förstår att ni inte gick in genom porten till det erotiska museet - skulpturherrarna i portiken ser både chockade och nedstämda ut! ;)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...