2009-10-18

Detta har hänt:

Min blogg är min borg. Här kan jag bestämma själv hur jag vill ha det och vad jag vill skriva om. Och du är välkommen att titta in om du har lust.

Lördag och söndag har varit klara, kalla höstdagar med sprakande färger. Det blev en del påtande i trädgården på lördagen och sedan åkte vi ner till kompisen i den lilla staden vid den långa sjön. En andlöst vacker kvällshimmel fick oss att stanna till och beundra. Sedan blev det thailändsk kycklinggryta, tända ljus och filosoferande till långt in på natten.
I morse var jag uppe med tuppen, nåja med katten, och sedan väntade Ramundeboda kyrka. Klockorna började ringa precis när jag kom fram. Morgonsolen lyste på träden i parken. Idag var Sandra och jag kyrkvärdar.

På eftermiddagen har vi promenerat i sakta mak längs ån. Isabelle har storögt tittat på alla änder, hundar och människor efter vår väg. En riktigt skön dag, har det varit.


På torsdag ska min knäoperation bli av. Det är lite pirrigt, eftersom jag aldrig blivit sövd eller opererad förut. Men om jag ska tro folk i min omgivning, så går det fort och lätt och en del minns inte längre vilket knä de hade ont i. Så än är det för tidigt att kasta handduken i sjön, som en kvinna på TV sa. A pro på felsägningar.

I will keep you posted!

4 kommentarer:

Smörblomman sa...

Lycka till på torsdag. Har heller aldrig blivit sövd. Du får berätta hur det kändes sedan... Kan vara bra att veta inför framtiden. Kram/E

em sa...

Jag hörde också damen som kastade handuken i sjön - den var kanske smutsig...
Tänker på dig på torsdag!
Margaretha

Maggan sa...

Smörblomman: Tack. Jag ska berätta. Hoppas dock att du inte behöver den kunskapen.

em: Jo, hon hade nog ett smutsigt byk att ta hand om.
Tack för dina tankar. Det behöver jag.

Angelica sa...

Du kommer att vara som ny och tänk vad lätt du kommer att skutta över stock och sten på era utflykter! Ska tänka på dig! Kram A

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...