2010-10-09

Fransysk visit

Det blev en kanondag, denna lördag. PO66 kom strax före lunch, fräsch och ärtig som bara den. Vi har känt varandra i 35 år konstaterade vi och vi har upplevt en massa tillsammans.

Vi började med en hemmalagad grönsakssoppa och smörgås med kantareller. Det är gott med soppa en lite kylig höstdag. Sedan begav vi oss in till La Stada. Solen sken milt på slottet och på de stora träden i parken. Eftersom det snart är dags för en tvåårsdag, så slank farmor in i en välsorterad affär och handlade lite åt Lilla Hjärtat. En boutique fick ett besök också, men där tittade och provade vi bara, inget köp denna gång.
På konditori Hälls i Gamla Staden blev vi sittande en stund och pratade om allt möjligt. Det var roligt att höra om alla spännande saker som PO66 och hennes man U upplevt på sin resa till djungel, storstad och paradisstrand i Malaysia.
Dagen avrundades med ett biobesök. Skönt med matinéfilm. Vi såg Lyckan, Kärleken och Meningen med livet med Julia Roberts i huvudrollen och med fina Tuva Novotny i en framträdande biroll. Förutom Tuva så var scenerierna i Rom, i Indien och på Bali filmens behållning.

Nu dröjer det innan vi träffas igen, men PO66 har lovat att sätta igång med bloggen igen, så då får vi ses i cyberspace istället.

1 kommentar:

Anonym sa...

Tack för en jättetrevlig dag igår, ser nu fram emot att planera vår vårtripp tillsammans alla fyra i F! Håller just på att packa, U kommer att få slaget när han kommer in genom dörren och ser hur mycket jag tänkt få plats med i bilen.

Vi hörs, kram till er båda,
PO66

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...