2010-10-03

Full fart i lingonskogen

Lilla hjärtat har varit här och sovit över själv mellan lördag och söndag. Hon har hållit oss fullt sysselsatta, det kan man inte tro om en sådan liten person. Det är ett riktigt energiknippe. Ibland klättrar hon uppför bokhyllan, ibland ålar hon under soffbordet, ofta vill hon hoppa och springa i kapp. Till skillnad mot sin farmor så gillar hon att städa, diska och tvätta. Att släcka och tända lampor är också mycket intressant. Hon kan sträcka sig väldigt långt i det fallet.

Hennes föräldrar kom till söndagslunchen och sedan gick vi ut i skogen och plockade lingon och fyra kantareller. Vi skådade en hoppande groda och drösvis med kottar. Efter att ha shakat loss till Andrew Strong och sjungit Bä, bä vita lamm till farfars gitarrspel, så var det dags att vinka adjö.

Huset ekar tomt. Två trötta gamlingar är lämnade ensamma. Man kanske ska ta sig ett bad eller läsa vidare i Drottningoffret? Och längta till nästa gång Lilla Hjärtat kommer och sätter fart på sina farföräldrar.

Dagen idag:
... har Maken/Farfar spelat med sitt gubbgäng i Finnerödja
... reser en vän till Milano
... lagade jag en god gryta till lunch

5 kommentarer:

Lisan sa...

Det låter som en riktigt skön dag. Själv har jag suttit på lasarettet i Karlskoga hela dagen och nu är maken inlagd igen.

sasfoto sa...

Kul med de små energiknippena. De har förmåga att få fart även på oss "gamlingar"...
Ha en bra vecka! /SA

Smörblomman sa...

Va fint du skriver M! Kram E

Maggan sa...

Lisan: Så jobbigt för er med makens ohälsa. Hoppas att han snart blir bättre.
SA: Ha det riktigt bra du också!
Smörblomman: Tack, E, för komplimangen. Stor kram till dig.

Lotta sa...

maggan du är en fena på att skriva När jag såg lilla fröken i sin fina mössa så tänkte jag att den skulle vara röd med vita prickar så hade man kunnat tro att hon var en ur tomtebobarnen.
Kramizzzzz
Jättegullig blogg
Hälsa gitarrspelaren

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...