2010-10-23

Ladies Night Light och Team Building

God morgon!

Nu gryr en ny lördagsmorgon och det har gått några dagar sedan jag sist skrev. Veckan som gått har varit innehållsrik.

På onsdagskvällen var det dags för Röda Korsets Modevisning som får alla damer i kommunen att gå kvinna ur huse. Det är en festlig, långlivad tradition där klädbutiken Mathildas visar upp höstens mode på välbekanta mannekänger. På catwalken går Yvonne på bankens mamma, Miss Jones moster, Ullis dotter, före detta kyrkvärden, produktionschefen på ortens största företag...

I år bjöd två av herrarna på "kalsongchock".

På torsdagen var det dags för två saker jag gruvat mig för: cytologprov och team building i Tivedsskogarna.

Cytologprovet avverkades, trots att sköterskan som skulle ta det inte visste om, att vi damer som satt i väntrummet var kallade.

Sedan var det avfärd till skogen och vackra Ösjönäs som ligger i en slänt ner mot sjön Trehörningen. Dagen var solig men kall. Vi började med lunch som tillagades utomhus och åts i en stor kåta. Sedan var det konferens i några timmar tills det var dags för kaffe och nybakade muffins. Expedition Tiveden hette nästa punkt på dagordningen. Vi delades upp i lag och skulle lösa olika problem tillsammans. Bland annat skulle vi fota hela laget tillsammans med en kantarell, se ovan.
Kvällen började med en grillafton och slutade med bad i tunna. När vi satt där i det ångande vattnet började det snöa. Några av deltagarna kastade sig i sjön från den såphala bryggan och kravlade sedan upp och hoppade i tunnan igen.

När vi vaknade och drog upp rullgardinen på fredagsmorgonen såg världen ut som ovan. Ett ordentligt vitt täcke låg över hus och träd. Jag passade på att gå en promenad med kameran i högsta hugg, medan huset vaknade.

Vi fortsatte med "team buildingen" under fredagen, både med diskussioner och mer fysiskt. Jag avstod dock från 5-kampen. Jag skulle ha kastat yxan i sjön.

Dagen idag:
... har FN-föreningen ett intressant möte om Fair Trade
... ska jag försöka göra en attack mot strykhögen
... värker min rygg

2 kommentarer:

Anonym sa...

Men Margareta, var är kantarellen!?
Skönt att teambuildingen gick bra och att det inte innebar alltför häftiga klättringar i berg eller någon annan för äventyrlig aktivitet. Vi har haft en underbar dag idag med 25 gr varmt, sol och ingen vind (och framförallt ingen snö). I morgon blir det en lång vandring i bergen om vädret står sig.

Kram från oss båda,
PO66

Maggan sa...

Kära PO66!
Trattkantarellen ligger på ögat på bossen i mitten, som en svart lapp på en pirat! Skönt med 25 graders värme!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...