2009-02-25

Diggilo Diggilej Alla tittar på mej...

Har ni också sådana där dagar då det mesta går på tok? För det mesta tycker jag att jag har "flyt", men ibland så är jag inte riktigt med. Nu har det varit några sådana dagar då jag tappat saker i golvet, då kupévärmaren gått sönder, då jag krånglat till saker på jobbet. Riktigt tokigt blev det i söndags när jag skulle vara både kyrkvärd och sjunga med i kören. Jag kom till kyrkan, formellt klädd i svarta långbyxor och svart kavaj, men på fötterna hade jag ett par stora, illröda "slamkrypare". Jag hade glömt inneskorna! Församlingen hade gott om tid att beundra min fotbeklädnad. Jag var tvungen att trava fram och tillbaka i kyrkan och travade dessutom en extra omgång av misstag. - Vilken dålig smak den kvinnan har, tänkte kanske en del. Eller så tänkte de: - Den kyrkvärden tar då livet med en klackspark!

Idag har avdelningen bowlat igen. Jag kom sist som vanligt, men jag fick in två strikar i alla fall. Men många gånger hamnade klotet i rännan. Resultatet blir bättre och bättre, så vänta bara. Snart kommer jag att slå alla med häpnad. Här ser ni en koncentrerad arbetskamrat. Honom går det bra för:

Önskar eder alla en trivsam kväll!

3 kommentarer:

em sa...

Jag har alltid undrat varför det finns dagar - eller till och med veckor - då allt går åt skogen eller strular. För det mesta går ju allt bra, men så plötsligt är det som om måste bli satt på plats.
Vad skorna beträffar så tror jag att du piggade upp församlingen. Man kan ju klä sig prydligt utan att vara svartklädd, har kanske lite svårt att förstå varför det ska vara SÅ formellt.
Margaretha

Angelicas peace sa...

Snygga dom är dina tofflor i rött"
Skrattade gott!
Kram
AK

Miss Jones sa...

Skönt att höra att det är fler än jag som gör sånt där :)
Brukar också trava omkring i mina curlingkänger på jobbet - folk brukar undra om jag fryser.. Btw: Igår kväll dränkte jag min telefon i spad/fet från kycklin = obrukbar. Inge flyt alls! Ösnkar dig en dag med massor av flyt :-)
Kramar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...