2009-02-04

Snökaos och kallt så in i Norden

Har varit på resa å tjänstens vägnar till Sveriges framsida. Vi åkte igår morse från ett vinterlandskap till barmark. På västgötaslätten gjorde vi ett stopp på favoritkondiset Nordpolen och tog en kopp kaffe och en god smörgås. Här blir man serverad vid bordet och pricken över i:et är att man alltid får ett litet glas vatten till. Snyggt! Just denna dagen var det dock kallt som på Nordpolen. Reparationsarbeten gjorde att värmen strejkade.

Vår engelske projektledare kunde inte ta sig över pölen. Det hade nämligen snöat i London och alla flyg var inställda. Vi garvade nordbor fnös lite. Kaos för lite snö! Men han var med oss per telefon istället. Hans öra var nog illrött efter 6 timmar i luren.

Kvällen tillbringades på en liten mysig italiensk restaurang på kajen. Det blev en massa skoj och skratt när en tysk, en holländare och Bellman träffades.


Vår engelsman lyckades hitta ett flyg och dök upp på förmiddagen idag. Sedan sammanträddes det hela dagen och när snöflingorna började falla över Göteborg satte vi oss i bilen igen och for hem till landet. Om engelsmannen lyckades ta sig tillbaka till civilisationen ikväll vet jag inte. Han kanske har blivit insnöad i Göteborg.

Inga kommentarer:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...