2011-03-12

Inte mogen, men söt och god för det!


När jag var liten älskade jag att leka med knappar. Jag fick låna mammas knappask och sorterade knapparna i olika familjegrupper. De stora bruna fick vara pappor, de lite mindre i fina färger var mammor och de små vita och röda var barnen. Sedan fanns det guldknappar och det var prinsessor.

Jag försökte föra över den leken till Lilla Hjärtat för några månader sedan, men då fick jag plocka knappar över hela golvet. I eftermiddags försökte jag igen, men nej. Hon är inte knappmogen än. Hon öser knappar istället, ifrån knappasken till mindre askar eller till en stor hink. Det slutar med att jag får plocka knappar över hela golvet.

Hon är väldigt listig, den lilla. Hon ville väldigt gärna ha mer "must". Då gav hon mig en kram och en puss och sa sedan: - Fixa nu, Farmor! Behöver jag säga att jag föll till föga.

6 kommentarer:

sasfoto sa...

De är bara för härliga de små goingarna.
Ha en fin fortsättning på helgen! /SA

Anonym sa...

Haha, ja dom är inte dumma dom små!
Kommer ihåg när dottern var var i samma ålder och sa: "Säg okejdå" då jag insåg att det är nog så jag gör! Först nej och efter en stunds tjat: Okej då...
Lillasyster L

Maggan sa...

SA: Livets efterrätt! Ha det bra du också!

Lillasyster L: De är svåra att motstå när de sätter den sidan till!

Lotta sa...

Hahaha!!!! De är för sköna de små liven.
Har jag berättat att vi skall få fler barnbarn till hösten.
Pia sladdden och hennes Martin skall ha.
Jättespännande.
Hoppas det blir en tjej för vi har ju fem killar förut.
Det hade ju varit kul att köpa lite klänningar och dockor.Ja ja bara allt går bra får det bli det det blir men en liten önskan kan man ju få ha..
jag lekte också med knappar.
ha det super. Hälsa!
Kramizzzzar

epsilon sa...

Jag har en fin knappburk som jag sparat efter min svärmor, men inga barnbarn än. Vilken bra gratisträning att plocka från golvet.

Janne sa...

Det är roligt med barn ! Ha en fin dag nu !

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...