2015-06-19

Ingen vanlig torsdag


Det började med Kattens sång utanför den stängda sovrumsdörren: Jaaaammm å hon leva! Hon sjöng högt och inlevelsefullt. Sedan fick jag kram och kaffe av Maken. Och Katten fick sina efterlängtade "läckra bitar i gelé".

Efter ett kort och trevligt styrelsemöte med ESAB-seniorerna på ortens vägrestaurang förberedde jag midsommarlunchen för familjen, som kom i samlad tropp på eftermiddagen. Lilla Hjärtat utbringade ett fyrfaldigt leve för farmor. Hon är verkligen belevad och vet hur man för sig.

Det plingade hela tiden, både i telefonen och på datorn. Hälsningar strömmade in från alla håll. Blommor, brev, besök, choklad och böcker ... Oj, oj, oj - jag är överväldigad och mycket lycklig. Känner mig kärleksbombad och tacksam.

Önskar dig en riktigt Glad Midsommar, själv ska jag tillbringa den i lugn och ro och smälta alla intryck från gårdagen.
4 kommentarer:

Musikanta sa...

Grattis min tvilling! Jag fyller tydligen bara en dag efter dig. Jag blev också uppvaktad, fast enklare och utan kisse, i morse av barnbarnen med sång och blommor. Förmiddagen tillbringades vid telefonen men för övrigt inget kalas eftersom Kent ligger för ankar med feber.

Vi var bjudna till sonen på sommarstället ute i skärgården, men fick vara hemma på grund av att Kent är dålig. Vädret är ju inte det allra bästa så det var rätt skönt att stanna hemma. Så eftermiddagen har varit mycket lugn. Jag ska titta på bröllopet om en stund som jag missade förra lördagen eftersom barnbarnens farfar fyllde 70 år.
Kram från Ingrid

Maggan sa...

Musikanta: Grattis du med! Du vet väl vilka goda egenskaper vi tvillingar har? Charm, social kompetens, kvickhet ... De dåliga egenskaperna pratar vi inte om! Eller hur?

Andra året i Hjo sa...

Grattis någon dag i efterskott!

Bloggblad sa...

Ett något försenat GRATTIS!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...