2023-10-01

Kära hälsningar


Halloj!

En skön eftermiddag har vi haft med denna vy framför ögonen. Våra vänner G och B har tämligen nyss flyttat till A-sund och nu fick vi också njuta av eftermiddagssolen från deras terrass. Så där skulle man bo!


Sista veckan i september har förflutit. Nu börjar höstfärgerna ta över i lövkronorna. Ett annat hösttecken är att jag har bytt ut sommargarderoben med alla ljusa, lätta kläder mot lite varmare och mörkare. 


Höstens första eftermiddagscafé hade vi i måndags. A och jag stod för fikabrödet. Det blev kanelbullar och långpannekaka. Jag tror det blev uppskattat. Mycket folk kom och trängdes bland borden.

Hemma i köket på fönsterbrädan trängs orkidéerna. De verkar trivas för det kommer nya knoppar på de gamla plantorna allt eftersom. Sedan har familjen Orkidé fått två nya medlemmar, två kaxiga, ståtliga ungdomar.

Igår, den sista dagen i september, hölls det Drop-In-Dop i Ramundeboda Kyrka. Vi stod rustade och väntade och hade ingen aning om det skulle komma många eller inga alls. Casselgården var prydd med röda ballonger och husmor hade laddat upp med tårtor, kaffe och saft.

Till vår glädje kom det familjer med sina barn och det kunde hållas flera dop innan lördagsförmiddagen var över. Fast inget barn fick rum i dopklänningen som församlingen har att låna ut. Det blev en mycket fin och festlig stund för oss alla. Jag glömmer inte lille Luddes lyckliga ansikte när han fick blåsa ut sitt dopljus och hänga upp sin keramikfisk i dopträdet.Här är en teckning som vi fick av Lilla Lila, sist vi var och hälsade på. Det är kärlek i luften!!

Ha det!


Inga kommentarer:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...