2023-11-20

Tjo vad det var livat i holken sedan i onsdags!


Vojne, vojne vilket ståhej!! Maken fyllde 80 år i onsdags och vi har firat honom i flera dagar i streck. På själva födelsedagen troppade husbandet Tivedspôjkera in vid lunchtid. På min begäran drog de igång med Födelsedagsvals för Mona för jubilaren. Ja, han ville ju vara med själv och spela, förstås.

Sedan anslöt fler släkt och vänner. Svåger K-O, som är en omtyckt trubadur, drog några av Makens favoriter. Väninnan Ve överraskade med hembakad tårta, vackert beströdd med granatäppelkärnor från Nordmakedonien. 


I helgen var det barnens och barnbarnens tur att fira pappa och farfar. De två yngsta, flickorna V, kom redan i fredags. 

Stora V, som började första klass i höstas, läser redan obehindrat. Hon läste högt ur Lotta på Bråkmakargatan för vår gäst A från A-sund och slog farmor i ett parti Spite & Malice. Annars lekte hon mest med grannflickan och lite med sin syster.

Lillasyster V fyllde 1 år den första november och utvecklas fort. Det har hänt något varje gång vi ses. Hon är precis på vippen att ta sina första steg och har en nyfiken blick på allt runt omkring. Här ovan har hon hämtat farfars skor, storlek 45! 

Äldsta barnbarnet Eli har vuxit mig över huvudet. När hände det? Det var ju alldeles nyss som hon också kröp på golvet och busade med farfar. Nåja, det var visst femton år sedan.

Vi gick på favoritrestaurangen på söndagen och avslutade hemma med kaffe och tårta och Ja må han leva! 

Hurra, hurra, hurra, hurra!!

1 kommentar:

Anonym sa...

Jubilaren är världens bästa och är värd all kärlek och uppskattning, precis som bilderna bevisar ..,,
Önskar honom det bästa framöver ….

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...