2009-11-06

Fredagskväll i bloggborgen

Det är fredag kväll i min bloggborg och jag roar mig med att tänka på hur mina vänner har det just i detta nu:
  • A&U susar genom ett höstmörkt Europa och börjar snart leta reda på ett tyskt värdshus att övernatta i. Under helgen kommer de fram till sin lilla by i Pyrénéerna.
  • Miss Jones har gått på villavisning och håller just nu på att sätta på sig juvelerna för att gå på disputationsmiddag.
  • Smörblomman har just spelat inomhusfotboll med sin lille knopp S, som är lite febermatt efter influensasprutan.
  • Syster L håller just på att leta efter biljetterna till den teaterföreställning som Maken och jag också skulle ha bevistat. Om inte Om hade varit.
osv, osv (Jag har väl hittat på en del och en del är kanske lite sant.)

Här i borgen blir det en lugn hemmakväll med TV-tittande och en och annan hostattack.
Ha det så gott!

5 kommentarer:

epsilon sa...

Ha det bra i borgen, påminner mig starkt om le Mont-Saint-Michel. Inget dåligt ställe. Hoppas att hostan har avtagit.

Anonym sa...

Hej kära syster! Har just kommit hem från teaterföreställningen. Den var fantastiskt bra! Tråkigt att du och Charlie inte var med..., men Elsie och Johanna var glada att dom fick se den...Hoppas att du mår bättre! Lillasyster L

Maggan sa...

epsilon: Men så lustigt att du nämnet le Mont-Saint-Michel. Det var och är min dröm att få komma dit någon gång. Jag hade en bild i mitt tonårsrum över det stället. Jag var några mil ifrån en gång, men aldrig framme.

Maggan sa...

Kära lillasyster!
Kul att pjäsen var så bra och att Elsie och Johanna kunde följa med. Vi får göra något annat roligt en annan gång.
Kram

Anonym sa...

Hallå där,
Jo, nog for vi genom "ett regnigt Europa" alltid med övernattningsstopp i Heidelberg. När vi passerat Lyon sent i går eftermiddag, började himlen ljusna och lagom framme i vår lilla by kunde vi skåda upp mot en praktfull stjärnhimmel. Från kala, mörka trädtoppar i ett tidigt vinter-Sverige till ett fortfarande grönt Pyrenéerna även om Canigou fått ett tunt lager snö högst upp på toppen. Underbart att vara här!!

Hoppas både du och Charlie känner er någorlunda OK och kan stå på benen igen. Vilken otur - först knäoperationen och sedan svininfluensa (efter att ha hört din rossliga basstämma, känner vi oss nöjda med att ha vaccinerat oss).

Är det tänkbart med mimosablomning i februari igen eller skulle körsbärsblomningen i mars kanske passa bättre nästa gång!?

Kramar och krya på er hälsningar från oss båda.

PO66

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...