2011-10-15

Hänt i veckan

Det är lördag kväll. Lilla Hjärtat ska sova över hos oss. Än så länge rumsterar hon om i bädden bakom min stol. Vi har lekt i lekparken, tittat på DVDn Gruffalo, badat och ätit kvällsmat. Hon har bedyrat flera gånger att hon ska rädda mig, farmor, från eventuella drakar. Det känns tryggt.

Den här veckan kom frosten på allvar. Tre morgnar har det varit is på vindrutan. I tisdags morse upptäckte Maken att Hemglassbilen backat på vår stora bil och lämnat ett telefonnummer på en lapp. En riktig köldknäpp?

A pro på frisyrer i ett tidigare inlägg: Jag slog mig ner i stolen hos min frissa MP och fick ny färg och ny frisyr i tisdags kväll. Hennes exman ståtade på omslaget till Skvallertidningen. Vi lär nog få läsa mer om honom, Bonden, under hösten.

FN-cirkeln om miljön är ett stående inslag varje torsdagskväll. Denna torsdagskväll berättade B om sitt eget miljöprojekt och visade fina bilder till.

Fredagskvällen tillbringade jag med fyra väninnor i en sportstuga. Vi hade knytis. Ärtan T hade tillagat en härlig kreolsk gryta och Chefen bjöd på smarrig efterrätt av vit choklad. Jag bidrog med dryckjom, vackra E med snacks och hon, den änglalika, stod för frukosten i morse.

Jag blev uppvaktad igen, jag firar födelsedag halva året i år! Fick hemstickade sockor, en "god bok" och en stor, vacker lykta i svart smide. Oj, oj, vad jag blir bortskämd.

Nu snusar Lilla Hjärtat så rofyllt i sin bädd och det är dags för mig att tassa ner till Maken och hålla honom sällskap!

Trevlig lördagskväll!

5 kommentarer:

Angelica sa...

Allt detta är du så värd!! Kram A=änglalika med det svarta vingarna!

Smörblomman sa...

Tack Maggan för den resumen! Vi hade verkligen jättetrevligt! Stor kram/E

Anonym sa...

Hej! Jag har en drake i mitt städskåp som brukar komma fram och suga bort dammet när det blir för mycket. Ha en fin dag !

Beppan sa...

Låter som en trevlig vecka. Ja - förutom frosten då förstås. Den klarar jag mig gärna utan.

Kul idé med ett collage av veckans bilder!

En annan
Maggan

Maggan sa...

Angelica: Tack!
Smörblomman: Ja, det var en mysig kväll!
Janne: Ha, ha! Det kanske var den draken hon menade, jag har den också inlåst i ett skåp.
Beppan: Varje vecka innehåller trots allt några ljuspunkter att komma ihåg i ett collage.
Tack för era kommentarer!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...