2012-01-21

Gäster på ingång

En skakig bild tagen från ICA-parkeringen igår kväll på väg hem till väntande Make. Laxås eget UFO ser ut att gå ner för landning, men får hovra ovanför Midsommarberget. Parkeringsplatsen är helt fullbelagd.

Om en knapp timme får vi gäster. Hedersgästen är min systerdotter A som ska ut på en långresa och bli borta ett år. Har vi tur kan vi få följa henne i bloggvärlden. I så fall återkommer jag med adress.

Veckan har varit intensiv med trilskande mjukvara, facklig långbänk, borttappad tagg, gympass, föredrag om orkidéer, bowlinglunch etc, etc. Jag är trött och det märks att jag inte är tjugo år längre.

Nu ser jag fram emot att få ta emot min systerdotter, mina systrar, min kusin och min yngste son. Jag har lagat mat hela förmiddagen och det luktar gott från köket. Tyvärr kan inte den unga familjen komma. De är så förkylda och stannar hemma och kurerar sig.

Ha en bra dag, ni också!

2 kommentarer:

Musikanta sa...

Synd att den unga familjen inte kunde komma när du gjort dig så mycket besvär med maten! Men de andra som du bjudit kom väl och gjorde heder åt din kokkonst, hoppas jag!

Nej, man är inte 20 år längre, fast man inbillar sig det ibland...
Kram från Ingrid

Maggan sa...

Jo då, Ingrid! Maten gick hem, Passade både matallergiker, vegan och oss andra.

Kram på dig, med!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...