2013-07-12

Träff på Blomsterkullen

Wow! Tungan har samma färg som min klänning, säger Lilla Hjärtat som nyss ätit en massa blåbär, plockade i farmors skog.

Lilla Hjärtat och jag var ute och rekade i skogen den regntunga onsdagen. Vi hittade inte bara blåbär utan också kantareller, som Lilla Hjärtat fick ta med sig hem. - Nu kommer mamma och pappa bli stolta över mig, sa hon.

Dagen därpå sken solen igen. Då styrde vi färden till Blomsterkullen för att hälsa på familjen där. Fläderblommorna hade just blivit till saft, första skörden för i år. Nyponrosor blommade fortfarande och krolliljor prunkade i rabatten.


Lilla Hjärtat fick sitta upp på svartvita Domino, en liten trind ponny. Sedan blev det några varv i paddocken medan åskådarna beundrade ekipaget.


Kusinerna fick tillfälle att tala om vad som hänt sedan sist. A har nyligen kommit tillbaka från en årslång vistelse på andra sidan jordklotet med många erfarenheter i bagaget. När vi satt där i skuggan av träden kändes det lite som på Kröyers tavla Hipp Hipp Hurra.


Idag blir det en lugn dag hemmavid. Men man vet ju aldrig! Rätt som det är kan vi få ett infall och hitta på något.

3 kommentarer:

Lena Lindgren sa...

Det blev en härlig dag! Du får så många bra infall, söstra mi!
Kram/ Lillasyster L

Maggan sa...

Kanske lite väl många ibland, tycker somliga... Men det blev så bra, så bra igår.

Musikanta sa...

Härliga bilder och en fantastisk dag, eller hur? Underbart också att kunna sitta ute och njuta, äta och ha det gott. Det är inte ofta vi har sådana dagar som de senaste - åtminstone inte här hos oss.
Kramar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...