2013-08-01

Smolk

Det finns moln på himlen, även bildligt talat.

Grannar ringde på dörren igår och tog med oss ut till garageplan. Där hade några marodörer krossat bilrutor för att komma åt saker att stjäla. I vår bil hade de tagit en mobilladdare och CD-skivor! En av CD-skivorna var en raritet, en hembränd skiva med Makens band Tivedspôjkera. Hittar polisen den hos någon, så kommer skivan säkerligen från bilinbrottet. Otroligt trist att sådan här händer. Nu blir det självriskpengar för lagning av rutan och bilsätet och del av bilhyra. Så onödigt ur både tids- och kostnadsaspekter.
Annars har det varit två fina kvällar i rad. I tisdagskväll slutade regnet att falla precis kl 19.00 då sommarunderhållningen En stjärnkväll på slottet drog igång vid Trystorps slott. Peter Flack bjöd på sig själv och sina vänner, Det blev många tillfällen till sång och skratt.


Igår kväll fick jag en födelsedagspresent av sonen Pe, ett biobesök. Vi såg Camilla Läckbergs Tyskungen i en luftkonditionerad biosalong. Det kryllade av folk i Filmstaden och det var fullsatt på alla uteserveringar. En vanlig onsdag!! Fast semestern kanske inte är slut för alla än.

Idag tar jag mitt pick och pack och drar upp till Dalarna på kortkurs. Det ska bli riktigt intressant.

Sköt om er!

2 kommentarer:

epsilon sa...

Fy så trist, visst blir man så förb-d.
Vi har har haft inbrott i logen igen för vilken gång i ordningen minns man ju inte, En skarvsladd, delar av en lampa och en massa kringdraget och låsen förstås uppbrutna.
Kan knappast ge nån bra timpenning.
Men så trist.

Maggan sa...

epsilon: Visst är det så förb-t onödigt! Ilsken blir man.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...