2014-03-27

Mot bättre vetande


Gullan och Viola fick mycket riktigt besök av lokalreportern igår, en trevlig lång man som antecknade och knäppte för glatta livet. Bilden ovan tog han med min kamera för mitt familjealbum. Imorgon kommer hans artikel, så spännande!

Fick en "sann historia ur livet" införd i HJ för förra veckan under delen Per Penna. Det var ett litet kåseri som jag skrev under skrivarkursen förra året i augusti och jag hade alldeles glömt bort att jag hade skickat in det till tidningen. "Alla bidrag honoreras." Så stod det i mailet. Också spännande!

Resten av dagen var väl mindre spännande. Eftersom det snöade och var otäckt ute tog jag tåget till tandläkaren i Kumla. Efter två dryga timmar hos både tandläkare och tandhygienist var jag klar för detta året. Skönt!

Idag blir det också spännande! Jag åker tillbaka till Kumla, nu i sällskap med två damer från orten. Vi ska deltaga i Veteranvetarna. Uj, uj, uj!!!

4 kommentarer:

Musikanta sa...

Jättebra kort! Kul att du fick in ditt kåseri också. Veteranvetarna låter spännande. Är det frågesport?
Kram från Ingrid

Maggan sa...

Hej Ingrid! Ja, Veteranvetarna är PRO:s frågesporttävling över hela landet. Var med förra året också, i en distriktsuttagning. Vi kom på delad andra plats, så vi gick inte vidare. Ett Kumla-lag är alltför svårt.
Kram!

Lena Lindgren sa...

Va spännande! Hoppas artikeln är med i vår tidning också. Och roligt med kåseriet! Nu raschlar de te´! Kram/ Lillasyster L

epsilon sa...

Det är verkligen stiligt med damer i hatt!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...