2014-08-14

Besök från Körsbärsdalen


Så har vi haft besök av våra goda vänner, U och A från PO66. De är ute på en liten Sverigeturné innan de återvänder till Körsbärsdalen igen.

Herrarna, som båda är biltokiga, besökte VW-museet i Pålsboda och vi damer begav oss ner till A-sund med omgivningar. Vi gick in och ut i de små bodarna i Hamnmagasinet, åt god glass på kajkanten, handlade lite till lyst på rea ...
 
Blommig dagbok köpt på Stjärnholm och armband köpt på Stockshammar. Juniängeln fick jag i present från A.


Minsann träffade vi inte på epsilon i en av butikerna. Roligt att PO66 och epsilon fick träffa varandra "in real life" och inte bara via sina bloggar.

Efter en vandring i slottsparken, kaffe på slottscaféet och en tur på små lantliga grusvägar var vi hemma igen, en stund före herrarna.


Nu har våra vänner åkt vidare, men det dröjer inte särskilt länge innan PO66 och jag träffas igen, denna gång i Venedig.


5 kommentarer:

Första året i Hjo sa...

U och A från PO66 låter lite kryptiskt, allrahelst som PO66 verkar vara en person du planerar resa till Venedig med. Nu hakar jag upp mig på något man bara ska låta passera förstås.

Maggan sa...

A och PO66 är samma person, så klart. A och U bor nu i PO66 (blir det krångligt?) men har innan dess bott i Hjo ett litet tag!

epsilon sa...

Det var verkligen så roligt att träffas. Livet är fullt av roliga överraskningar. Kul att göra reafynd också, så nöjd med det stjärnbeströdda överkastet.

Maggan sa...

epsilon: Ja det var verkligen kul att det blev så! Vilken givande utflykt ni verkar ha haft, också!

Bloggblad sa...

Såna där utflykter älskar jag. Dessvärre kommer jag sällan iväg på några, då båten tar alla soliga dagar i anspråk, jag älskar båtlivet med, men....en liten annorlunda utflykt är kul. Fast, just det, jag gjorde ju en till Omberg härförleden...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...