2014-09-19

Vit med röda prickar och kammen Fantasia

Gudarna ville väl straffa mig för mitt liv i sus och dus i Venedig. Jag blev dunderförkyld, med alla ingredienser som ont i halsen, feber, snuva, hosta. I natt trodde jag att jag skulle vända ut och in på lungorna, så jobbig var hostan. För att Maken skulle kunna få sin nattro gick jag och la mig i gästsängen.

Dessutom ser jag ut som en flugsvamp, fast omvänt: vit med röda prickar. De italienska myggen är inte att leka med. Salubrinspray dämpade klådan, skönt. Min syster S föreslog att det kunde vara loppbett, men det tror jag inte. Såvida inte loppor inar?


Jag har tänkt ut en liten gissningstävlan: Vad tror du kammen kostar på bilden ovan? Jag har Katten som ställföreträdande tändsticksask, dvs jämförelseobjekt. Kammen inköptes på tax free på Arlanda när jag trodde att jag glömt borste och kam hemma. Den heter Fantasia om det kan vara till någon ledning. Ära och berömmelse (nåja) väntar vinnaren. De andra kammar noll!

2 kommentarer:

Musikanta sa...

Någonstans omkring 250 kr. Hade den kostat mer skulle jag ha väntat med att köpa en kam tills jag kom till Venedig.
Kram

Bloggblad sa...

Näe 100:- tror jag. Dyrtnog för nåt som man kan får för en tia.
Trist med förkylning. Jag har hört att infektioner lätt sprids i flygplan och bussar, via AC:n. Själva har jag bara drabbats en gång på bussresa till Paris. Hälften blev sjuka där, hälften när de kom hem.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...