2018-10-02

En vecka senare...


Var det bara en vecka sedan som vi möttes där i den sammetsmjuka kvällen i Rüdesheim? Otroligt! Då gick man ledigt omkring i kortärmat utan att frysa.

Nu haver man förflyttat sig till norrut och det är höst med röda löv, svamp och frostnupna gräsmattor. Delar av Bodarnekören övar inför söndagens konsert i Svennevad med Läkarmissionen och Anna Stadling. Det blir mycket Johnny Cash-toner som kommer att ljuda i den stora stenkyrkan. Kom och lyssna vetja! Det börjar kl 17.00 men kom i god tid innan.


Em och jag har hunnit gå på bio också. Vi såg filmen Unga Astrid, som Alba August gör så bra. Relationen till den lille sonen Lasse var rörande. Och Maria Bonnevie som Astrids mamma är bedövande vacker. Men det är något i relationen Astrid/redaktören som skorrar falskt.


Nej, nu är det snart dags att göra sig i ordning för dagens pass på Kupan.

Adjöken!

2 kommentarer:

Anonym sa...

Tack för skildringen av Tysklandsresan. Rolig att läsa. Sussi är mycket nöjd med äventyret så jag förstår att ni hade det trevligt. Allt gott önskar Kicki

Maggan sa...

Kicki: Ja, vi hade det mycket trevligt. Naturligtvis hände det några missöden och bussresan var lite väl lång, men sådant hamnar inte på bloggen. Stor kram från mig till dig!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...